Arts and Crafts (A&C) - Norsk smykkedesign med tydelige verdier

Smykkedesignet til norske Arts and Crafts (A&C) er bygget på en romantisk
kjærlighetshistorie, med et ønske om at reisen skulle vare for evig.
Bærebjelkene i Arts & Crafts er basert på frihet, respekt og mangfold - Friheten til å være deg selv, ha respekt for naturen og andre mennesker og det å omfavne mangfoldet i verden vi lever i.

Dette gjenspeiler seg i smykkene som uttrykker en avslappet eleganse, med tydelig inspirasjon av det autentiske og naturlige, med ønske om å fremheve personlighet og unike uttrykk. Det meste innen smykker

Hos oss i Celli.no finner du alle kolleksjoner av Arts & Crafts. I vår nettbutikk finner du et rikelig utvalg av lekre armbånd, ankelenke, øreringer, øredobber og kjeder laget av forskjellige materialer, og med perfeksjon - Hos oss finner du garantert noe du liker!

Det er verdt å vite at smykkene fra Arts & Crafts er håndlaget, og selges som oftest i begrenset antall.

Siden vår oppstart i 2018 har vi i Celli.no med stolthet tilbudt lekre smykkekolleksjoner fra Arts & Crafts for motebevisste damer som ønsker noe unikt, og som fremhever deres personlighet på elegant vis.

Mer enn bare smykker

Motebevisste kvinner kommer langt med elegante smykker, men som oftest er det behov for mer enn bare smykker. Hos oss finner du alt du trenger av klær og tilbehør!

Vi har merker som Levis, Boheme, Wonderjeans, Zoey, Gomaye, Molly jo, Pont Neuf, Dny, Zhenzi, Tia, Frandsen, Normann, Studio, Gozzip, Bibba, CopenhagenShoes, 7 Days.

Hos oss finner du klær i alle størrelser.

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av vår nettbutikk for å bli bedre kjent med Arts & Crafts, men du kan også besøke vår fysiske butikk på Metro Senter Lørenskog.

Vi er også tilgjengelige på telefon: 468 34 244 eller E-post: post@celli.no