Nyttig informasjon

Nyttig informasjon

Bestilling av varer og opprettelse av brukerkonto

For å bestille varer hos CELLI NETT AS trenger du ikke lenger å opprette brukerkonto. Du kan handle uten å logge inn. Dersom du ønsker å motta vårt nyhetsbrev, kan du melde deg på dette når du legger inn bestilling hos oss.


Når varen er bestilt mottar du en ordrebekreftelse på din oppgitte mail-adresse. 


Ved bestilling av varer har du mulighet for å velge en annen leveringsadresse enn den adressen som du registrerer når du oppretter brukerkonto hos CELLI NETT AS Dette kan være aktuelt dersom du for eksempel skal gi bort en gave, så kan vi sende den direkte til den heldige mottakeren. 


Returrett

I følge lov om angrefrist har du som kunde rett til å bytte eller returnere varer innen 14 dager etter at du mottok dem – under forutsetning av at varen er i samme stand som da den ble sendt ut, altså ikke brukt, vasket, skadet eller annet. Du vil da få tilbake pengene du har betalt for varene. Ved bruk av angrefristen gjennom internetthandel, skal kostnad for returporto bæres av kjøper. Dette er 50kr som trekkes fra din retur.

Vil du bytte eller returnere en vare må du fylle ut og legge ved et angrerettskjema i forsendelsen som returneres til CELLI NETT AS. Angrerettskjema følger med i pakken din. Avsender er ansvarlig for transportrisikoen. Vær oppmerksom på at ved bytting av varer er det kjøper som bærer kostnad for porto.

Betaling og levering

CELLI NETT AS kan nå tilby Klarna Checkout som gir rask og enkel betalingsløsning. Klarna faktura er forhåndsvalgt. Dersom du ønsker annen betalingsløsning, kan du velge det etter du har trykket på \"fullført kjøp\" knappen. Nederst på siden kan du da velge mellom Klarna delbetaling, Visa/Mastercard.  Følg Klarnas veiledning gjennom handleprosessen, eller ta kontakt med oss dersom det er noe uklart eller om det er noe som vi kan hjelpe med.


Klarna Faktura: Varene kan sendes samme dag som de er bestilt.Faktura sendes på din oppgitte mailadresse når varen(e) blir sendt fra CELLI NETT AS, med betalingsfrist på 14 dager. Du får altså varene hjem til deg før du betaler. Mer informasjon finner du der du velger klarna faktura som betalingsløsning.


Klarna konto: Gir mulighet for delbetaling. Varene kan sendes samme dag som de er bestilt. Faktura blir sendt til din oppgitte mailadresse. Mer informasjon finner du der du velger Klarna konto som betalingsløsning.


Betalingskort: VISA og MasterCard. Du får kvittering fra Klarna på handelen. Varene kan sendes samme dag som de er bestilt.


Postens leveringstid er vanligvis 1-3 dager. Vi sender varer fra mandag til fredag.


Vi sender pakkene med Bring sin leveringsmetode Pakke i Postkassen. Pakker som er for store for postkassen vil bli sendt til nærmeste postkontor, da får du hentemelding når den kan hentes.


Priser og avgifter i Norge.

Alle priser som er oppgitt er inklusive  moms.

Det tas forbehold om at en vare kan være utsolgt uten at det fremgår i nettbutikken. Du vil da bli kontaktet omgående på din oppgitte kontaktinformasjon.

Frakt kr 79,- eller Hent Selv i vår butikk på Metro Senter Lørenskog kr 0,-

Velkommen til en hyggelig handel!

Bare send oss en mail til post@celli.no.no hvis det er noe du lurer på.

Føl oss gjerne på Facebook og Instagram.

Betingelser

Bestilling av varer og opprettelse av brukerkonto

 

For å bestille varer hos CELLI NETT AS trenger du ikke lenger å opprette brukerkonto. Du kan handle uten å logge inn. Dersom du ønsker å motta vårt nyhetsbrev, kan du melde deg på dette på høyre side på nettsiden vår, eller under min konto dersom du har laget deg en brukerkonto. Dersom du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev kan du bare sende oss en mail, så sletter vi deg fra listen som nyhetsabonnent.

 

Dersom du har fått ny mailadresse, ber vi deg om å ta kontakt med oss slik at vi kan slette din \"gamle\" brukerkonto, og så må du lage ny brukerkonto med ny mailadresse.

 

 Når varen er bestilt og betalt med kredittkort, mottar du en ordrebekreftelse på din oppgitte mail-adresse.


Ved bestilling av varer har du mulighet for å velge en annen leveringsadresse enn den adressen som du registrerer når du oppretter brukerkonto hos CELLI NETT AS. Dette kan være aktuelt dersom du for eksempel skal gi bort en gave, så kan vi sende den direkte til den heldige mottakeren.

Returrett

I følge lov om angrefrist har du som kunde rett til å bytte eller returnere varer innen 14 dager etter at du mottok dem – under forutsetning av at varen er i samme stand som da den ble sendt ut, altså ikke brukt, vasket, skadet eller annet. Du vil da få tilbake pengene du har betalt for varene. Ved bruk av angrefristen gjennom internetthandel, skal kostnad for returporto bæres av kjøper. 

Vil du bytte eller returnere en vare må du fylle ut og legge ved et angrerettskjema i forsendelsen som returneres til CELLI NETT AS. Angrerettskjema kan du laste ned nederst på denne siden eller bruke det som ble sendt med pakken din. Avsender er ansvarlig for transportrisikoen. Husk å legge ved kontonummer for utbetaling av tilgodehavende. Vær oppmerksom på at ved bytting av varer er det kjøper som bærer kostnad for porto. OBS! Salgsvarer byttes ikke.

Betaling og levering

CELLI NETT AS kan nå tilby Klarna Payment og Vipps Hurtigkasse som er raske og enkle betalingsløsninger. Klarna faktura er forhåndsvalgt. Dersom du ønsker annen betalingsløsning, kan du velge det etter du har trykket på \"fullført kjøp\" knappen. Nederst på siden kan du da velge mellom Klarna delbetaling. Følg Klarnas veiledning gjennom handleprosessen, eller ta kontakt med oss dersom det er noe uklart eller om det er noe som vi kan hjelpe med.

Klarna Faktura: Varene kan sendes samme dag som de er bestilt. Faktura sendes på din oppgitte mailadresse når varen(e) blir sendt fra CELLI NETT AS, med betalingsfrist på 14 dager. Du får altså varene hjem til deg før du betaler. Mer informasjon finner du der du velger klarna faktura som betalingsløsning.

Klarna konto: Gir mulighet for delbetaling. Varene kan sendes samme dag som de er bestilt. Faktura blir sendt til din oppgitte mailadresse. Mer informasjon finner du der du velger Klarna konto som betalingsløsning.


Kortopplysninger blir ikke registrert eller lagret i CELLI NETT AS systemer. Personopplysning som legges inn av deg ved et kjøp hos CELLI NETT AS vil ikke bli overført til en tredjepart. 


Postens leveringstid er vanligvis 1-3 dager. Vi sender varer fra mandag til fredag (vanligvis ikke lørd og sønd)

Priser og avgifter i Norge.


Alle priser som er oppgitt er inklusive  moms.


Det tas forbehold om at en vare kan være utsolgt uten at det fremgår i nettbutikken. Du vil da bli kontaktet omgående på din oppgitte kontaktinformasjon.

Frakt

CELLI NETT AS har fast fraktpris kr 79,-