Elegante kjeder for alle stiler og anledninger

Et kjede er ikke bare et smykke, men det er også et statement-piece som kan gi et snev av luksus og stil for ethvert antrekk - Enten du foretrekker klassisk minimalisme, moderne blikkfang eller dristig glamour.

Hos Celli.no finner du et bredt spekter av kjeder i forskjellige stiler og design for å imøtekomme enhver smak og anledning. Vår kolleksjon av kjeder er nøye ettergått nettopp for å kvalitetssikre våre smykker for deg som kunde.

Uavhengig om du ønsker deg et delikat sølvkjede som kan bæres alene for en subtil eleganse, eller et statement-kjede med en unik anheng for å tiltrekke seg oppmerksomhet, har vi alternativer som garantert vil inspirere deg!

Kvalitet på selve kjedet er viktig

For oss er høy kvalitet forbundet med varig skjønnhet. Derfor er våre kjeder nøye utført med detaljert håndverk og holdbare materialer. Som kunde skal du være trygg på at kjedet ditt vil være en tidløs investering som vil berike smykkesamlingen din.

Kjeder fra anerkjente smykkedesignere

Hos oss finner du forskjellige kjeder fra anerkjente smykkedesignerne Nora Norway og Arts & Crafts. De norske produsentene anerkjennes for deres verdier, kvalitet og evne til å lage unikt håndverk. Kjedene er laget av forskjellige materialer, inkludert edelt metall som sølv og gull, samt rustfritt stål og perler.

Behov for noe å kombinere kjedet med?

Celli.no har alt enhver motebevisst kvinne har behov for. Se gjerne vårt utvalg av klær, smykker, sko, vesker etc. Vi har garantert de siste detaljene som fremhever kjedets statement, og ikke minst din personlighet!

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av vår nettbutikk for å bli bedre kjent med våre kjeder fra Nora Norway og Arts & Crafts, men du kan også besøke vår fysiske butikk på Metro Senter Lørenskog!

For praktiske spørsmål etc - kontakt oss på telefon: 468 34 244 eller E-post: post@celli.no