Lekre smykker for motebevisste damer

Kanskje du leter etter et par glitrende øreringer, et vakkert armbånd, et elegant kjede eller en unik ring?
Ønsker du å finne smykker som fremhever din naturlige skjønnhet?

Da kan du trygt se vårt utvalg i vår nettbutikk!

For oss i Celli.no er smykker helt essensielt for motebevisste kvinner med godt øye for de små, men viktige detaljene. Hos oss finner du en eksklusiv samling av smykker som er nøye utvalgt for å sikre at vi tilbyr deg smykker av høy kvalitet og unikt design.

I vårt sortiment finner du et rikelig utvalg av ørepynt, armbånd, kjeder, ringer etc av ypperste kvalitet.

Smykker fra norske smykkedesignere

I vår nettbutikk vil du bli bedre kjent smykkeprodusentene Arts & Crafts, 7 Days og Nora Norway. Deres smykker er basert på verdier som anerkjennes verden rundt.

Det er ikke tilfeldig at vi har valgt ut disse tre produsentene da de følger vår filosofi om eleganse, kvalitet og komfort.

Komfort er viktig for det rette smykket

Et klassisk skille mellom smykke og pynt baserer seg på komforten. Designet kan være flott, men om selve smykket er ubehagelig å bære, vil det som oftest kun skape glans over smykkeskrinet. Vi er svært opptatt av at våre smykker er designet med hensyn til komfort.

Mer enn bare smykker

Siden vår oppstart har vi hjulpet motebevisste damer til de rette smykkene, men av egen erfaring er det viktig å ha de rette plaggene for å gjøre en stil komplett. Ved siden av smykker finner du et bredt utvalg av klær, sko, vesker etc, alt vi damer trenger for å fremheve vår personlige stil!

Ønsker du å se våre smykker fysisk?
Da anbefaler vi deg å besøke vår butikk på Metro Senter Lørenskog! Her kan du se smykkene fysisk, prøve dem, i tillegg til å komme i kontakt med våre kyndige medarbeidere.