Moderne og elegante dameklær i plus size

Velkommen til Celli - Din lokale klesbutikk på Metro Senter i Lørenskog!

Siden vår oppstart i 2018 har vi fulgt vår filosofi om å tilby et bredt utvalg av dameklær i plus size størrelser, og er stolte av å tilby kvalitetsklær som både er stilige og komfortable.

Dameklær i plus size størrelser er nå en integrert del av motebransjen og flere og flere motehus lager klær som er tilpasset alle kroppstyper. Hos oss finner du du et bredt utvalg av plus size dameklær som gir deg en flott passform og som samtidig sørger for at du ser bra ut.

Elegante dameklær for alle anledninger

Vårt utvalg av klær inneholder alt fra hverdagslige plagg til elegante antrekk for spesielle anledninger. Vi har nøye valgt ut topper, bukser, kjoler og yttertøy som vil passe perfekt til deg og din kropp, og som gir deg muligheten til å uttrykke din unike stil. Vårt fokus på plus size størrelser betyr at du kan være sikker på å finne klær som passer til din stil og kroppsform hos oss.

Dameklær som gir både selvtillit og selvfølelse

Vi tror på at alle kvinner skal føle seg selvsikre og komfortable i sine klær, uavhengig av størrelse. Derfor tilbyr vi et utvalg av klær som skaper en flatterende silhuett og fremhever din selvtillit og selvfølelse. I vårt utvalg finner du blant annet klær fra Studio Gozzip, kjent for sine trendy og stilige klær i plus size størrelser.

Besøk oss på Celli og la oss hjelpe deg med å finne det perfekte antrekket. Vi er her for å hjelpe deg med å finne klær som gir deg selvtillit og komfort, og som fremhever din unike stil.

Kom gjerne innom oss i vår fysiske butikk på Metro Senter Lørenskog eller ta kontakt på Facebook eller mobil: +47 468 34 244 om du ønsker hjelp med å finne din stil, eller bestill her i nettbutikken.